Σχετικά με εμάς

Το Agu Kids Philosophy ιδρύθηκε το 2016 από τη Δώρα Κούσουλα στην Άρτα και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για την αγορά τόσο της πόλης όσο και της ευρύτερης περιοχής .


Η φιλοσοφία του καταστήματος είναι να συμβαδίζει με τη νέα τάση της παιδικής μόδας και τις εξελίξεις της και να πρωτοπορεί προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς σε παπούτσια, ρούχα  και αξεσουάρ .


Στο Agu Kids Philosophy μπορείτε να διαλέξετε μια τεράστια γκάμα από παιδικά ρούχα και παπούτσια κάθε ηλικίας και για κάθε ειδική περίσταση (σχολείο ,βόλτα ,εκδρομή ,εκδηλώσεις ).


Επώνυμα brands μεγάλων εργοστασιακών οίκων με εμπειρία στο σχεδιασμό παιδικών ενδυμάτων και υποδημάτων  όπως Abel & Lula ,Boboli,Geox,UGG, Camper, Tommy Hilfiger,Calvin Klein, Biomecanics,Garvalin, Agatha de la Prada ,Falcotto/ Naturino ,Mayoral, New Balance,Fila,Adidas,TOMS,Michael Kors ,Exe Kids,Lacoste,US Polo,σε συνδυασμό με ελληνικά αξιόπιστα brand συνθέτουν ένα άρτιο μείγμα ιδανικό για παιδιά - μαμάδες που αναζητούν άνεση, ποιότητα και υψηλή αισθητική .


Στόχος του Agu Kids Philosophy ήταν, είναι και θα παραμένει να προσφέρουμε με υπευθυνότητα και αγάπη στα παιδιά μας ...στα ομορφότερα παιδιά του κόσμου .